Потребители във Facebook взеха на подбив концерта на „Пайнер” за 14 години телевизия „Планета”, който предстои на 1 декември. Страницата на събитието беше залята от подигравателни коментари и колажи.

"Съюзът на производителите на салфетки" одобрява това събитие”, написа един от потребителите.

„Учени откриха вода на планетата Марс. Същите откриха и силикон на Планетата Пайнер”, гласи коментар в страницата на концерта в социалната мрежа.

„Искам да питам дали Волен Сидеров ще проверява за контрабанда, че да знам кой анцуг да си сложи един приятел”, пита потребител.

Сред въпросите са също дали ще раздават безплатни кебапчета и кюфтета, дали ще пее Сашка Васева и дали Боби Михайлов ще танцува на събитието.

„Къде са ви ръцетееее? За един приятел питам”, гласи още един от коментарите в страницата. „Умоляват се всички изпълнители да знаят текстовете си наизуст поради реална възможност да не работи cd-player-ът в залата”, предупреждава активен участник в дискусията.

„От рождения ден на Доби не съм виждал толкова снежанка, салфетки и позитивни хора на едно място!”, обобщава трети, включил се в подигравките с музикалното събитие.

На страницата е пълно и с майтапчийски анкети. Една от тях например е с въпрос: Кой трябва да бъде водещ на шоуто?, като сред възможните отговори са „Един приятел”, Димитър Пенев, Паулу Коелю и Хорхе Букай, Брендо, Миле Китич, Благо Джийзъса, Гошо от Почивка и др.

В друга пък тематично се пита "колко са точно пиленцата, отишли при батко". 

Повечето от потребителите пишат нарочно на латиница и с правописни грешки, което също е част от осмиването на събитието.