Дженифър Анистън поканила майката на Брад Пит Джейн на сватбата си, съобщава британският таблоид "Сън".

Звездата останала близка с бившата си свекърва и решила, че няма да е справедливо да не я покани на церемонията, на която ще се врече във вярност на актьора Джъстин Теру. "Дженифър иска Джейн на сватбата си. Тя е по-близка с нея, отколкото със собствената си майка Нанси и смята, че така е правилно", разкри запознат източник.

"Джейн е щастлива, че Дженифър откри щастието отново. В последните седем години тя винаги беше готова да я съветва по телефона и лично и да я подкрепя, така че не би пропуснала сватбата й за нищо на света", допълни източникът.

Анистън и Пит се разведоха през 2005 г., малко преди актьорът да обяви връзката си с Анджелина Джоли. Брад и Анджи се превърнаха в една от най-силните холивудски двойки, а Дженифър така и не успяваше да си намери мъж, докато не срещна колегата си Джъстин Теру.

Анистън, която е сгодена за актьора от август, поддържа добри отношения с Пит, но вероятно няма да го покани на сватбата си, защото смята, че присъствието му ще бъде разсейващо. Освен това, ако той доведе Анджелина и шестте им деца, разходите за храна ще нараснат главоломно, отбелязва не без сарказъм "Сън".