Може би го познавате като танцьор и артист в няколко реалити предавания от телевизионния ефир, както и като актьор от хитов уеб сериал. Но преди три седмици Марио Михайлов изненада с още един талант - този на изпълнител. Дебютното му парче "Добро момче" събра над 200 000 гледания само за седмица и даде заявка за нов летен хит.

"Бяхме се събрали с мои приятели, с моя композитор Димитър Лефтеров и с оператора Виктор Милушев, джемвахме, бяхме в студиото на Митко, пробвахме различни неща, целта беше да създадем моето парче и тогава Виктор ми каза: добре бе човек, трябва да е нещо, което да те характеризира. Ти какъв си? Какъв човек си? И аз казах: ами не знам, аз съм добро момче. " - разказва как им хрумнала идеята Марио.

Преди почти 4 г. Марио се явява на кастинг в един от музикалните формати, но не го одобряват. Това не го отказва от мечтата му, напротив мотивира го. От тогава ходи на уроци при вокален педагог и не спира да развива гласа си.

"Аз започнах да се занимавам с танци от много малък. Бях на 8-9 годинки, започнах с народни танци и това продължи 10 г., като през цялото това време съм се влюбвал в музиката през всеки изминал ден. "

Само за три седмици "Добро момче" има над 250 000 гледания в ютюб. А коментарите са повече от положителни.

"На самия мен музиката ми е въздействала през годините и ми е помагала в много трудни моменти. Още когато бях ученик и в пубертета всеки преминава през фази, трудни моменти, било то в училище или с приятели. На мен ми правеше впечатление, че най-вече музиката успяваше да ми помогне да си възвърна доброто настроение и в кожата си. И си казах: леле колко велико нещо  е музиката и песните и колко би било яко един ден да мога аз да създавам музика, която да променя дните на хората и да ги кара да се чувстват по-добре и да ги зарежда с енергия, да ги вдъхновява. За мен това е музиката и моята мечта и цел, аз искам да правя таквиа песни." -казва Марио.