Актрисата Деми Мур се среща с Уил Ханиган, с когото се запознала на курс по йога.

И това не са само слухове, тъй като новият възлюбен на звездата даде интервю пред списание "Стар", в което споделя колко "невероятна" е Деми. Той разказва още, че двамата се срещнали по време на йога и това ги сближило много.

50-годишната Мур, за която се говори, че имала интимна близост с Хари Мортън, Вито Шнабел и Мартин Хендерсън след раздялата си с Аштън Къчър през 2011 г., излиза с Ханиган от един месец. Пред медиите той разкрил, че двамата се наслаждават на масажи и сауна преди часовете по йога.

"Чуваме доста диви звуци от стаята за масажи преди да започне курсът им по йога. Уил е доста страстен човек, а Деми изглежда се наслаждава на всеки миг с него", разкри източник пред британската преса.

Въпреки това, някои приятели на актрисата се тревожат за новия " любовен опит" на звездата от "Стриптийз", която миналата година претърпя лечение в клиника.

"Загрижени сме, че Деми може да се забърка в неприятности в компанията на Уил. Той очевидно е земен човек и има много добри качества, но тя едва се върна към живота и не искаме да виждаме нищо, което може да застраши положителните стъпки, които направи", обясни неин близък.