Екранният агент 007 Даниъл Крейг за кратко смени професията си и се превърна в журналист, като направи първото си интервю с фронтмена на британската група "Рейдиохед" Том Йорк.

Актьорът е отдавнашен фен на певеца и на неговата банда. Той пое ролята на интервюиращ по молба на американското сп. "Интервю". "Това е първият ми опит в жанра и ако ти задам някой глупав въпрос, не се притеснявай и ме прати по дяволите", каза във встъпителните си думи Крейг на своя събеседник от музикалния бранш.

По време на интервюто стана дума за дигитализацията на музикалната индустрия, която не се харесвала и на двамата участници в разговора. "Наскоро изхвърлих своя айпод и сега всичко просвирвам на добрия стар винил", призна Крейг, който предпочитал звука от доброто старо време.

Изненадващо за читателите на изданието, двете знаменитости засегнаха и някои политически въпроси, като този за социализма. Йорк разказа за бремето на славата и за творческия процес на групата, преди да влезе в звукозаписното студио. По едно време певецът и актьорът си смениха ролите и Йорк разпита Крейг за някои любопитни факти от актьорската му кариера.