Те са млади, необуздани и са склонни да експериментират. Наричат себе си "децата на новото време" и твърдят, че на тях всичко много бързо им омръзва.

Стоян Вълков - Чоко е на 19 години от Пловдив. Започва да се занимава с музика на шега. С бившата му дуетна половинка "Пикпук" правят няколко бързи хита, но също толкова бързо се разделят.

Снимка: bTV

Артьом Анатолиевич е руснак, но израства в Бургас. Гледа на музиката повече като на бизнес, отколкото като на изкуство. И двамата в момента са идоли на тийнейджърите и имат хиляди последователи в социалните мрежи и каналите за споделяне на видеа.

Снимка: bTV

Всеки един има собствен канал, в който не просто пуска новите си песни, а снима, монтира и излъчва собствени видеа със социална кауза.

Именно така фен базата им се увеличава. Те са и причината двамата да решат да направят общо парче, в което има дори танцово предизвикателство. Песента "Бебо" записват миналия декември, а това лято снимат и видеоклип към нея. Двамата млади изпълнители са готови с още две песни, които обещават да пуснат до края на годината.