Бившият съпруг на Дженифър Анистън Брад Пит я поздравил за годежа й, съобщи запознат източник.

"Брад бързо се обади на Джен, за да й каже колко е щастлив, че ще се омъжва. Той попита на шега дали трябва "да си запази този ден" и двамата се смяха, но й каза съвсем сериозно, че наистина е много щастлив за нея и Джъстин. Брад й пожела късмет и й каза, че се надява да бъдат много щастливи заедно", разкри източникът.

Брад също ще се ожени в идните седмици за приятелката си Анджелина Джоли, с която започна връзката си малко след като се раздели с Дженифър. "Брад и Анджелина ще се оженят в идните няколко седмици и Дженифър му пожела всичко най-хубаво за сватбата му", разкри източникът. Дженифър и Брад не си говорят често, но майка му Джейн може да бъде поканена на сватбата на Анистън, тъй като двете останали приятелки след раздялата.

"Брад и Джен не говорят често, тъй като и двамата продължиха напред с живота си. Джен все още говори с майка му Джейн, така че в Холивуд се носят слухове, че тя ще се появи на сватбата. Но работата по списъка с гостите дори още не е започнала, така че е много рано да се каже със сигурност", разкри източникът.