Концертът на любимецът на родните феновете DUB FX, се мести от двора на студио "Орфей" на територията на парка на Летище София и ще продължи до изгрев слънце. Входът на събитието ще е в непосредствена близост до изходите на метрото, а разположението на сцената ще е във вътрешността на парка до живописното езеро. Купонът стартира в 22:30ч. При неблагоприятни метеорологични условия и валежи на 13 юни, организаторите от EventEase ще имат гостовност да преместят събитието в зала на закрито, за да могат всички фенове да се насладят на музикалното приключение.

DUB FX, който в момента обикаля eвропоейските фестивали с мащабно турне в подкрепа на последния си албум - "Theory of Harmony", ще се качи на сцената малко след полунощ в компанията на двама музиканти и ще представи чисто новото си лайв шоу!

Освен него към съботната юнска вечер ще се присъединят и едни от водещите артисти на световната drum’n’bass сцена – епичното дуо DUB PHIZIX и MC STRATEGY, които ще зарадват всички бас фенове с най-новите си съвместни музикални творения.

Всички закупени билети важат без презаверка за новата локация! Билети моцете да намерите в мрежата на Eventim.