Най-голямата българска зала – „Арена Армеец”, може да се окаже тясна за почитателите на Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс. Трите кралици на диското се събират за общ концерт на 29 април в първото издание на шоуто Hits Only.

След като през февруари бяха отворени допълнителни сектори, организаторите от Keen Acts пускат в продажба и последните 1000 билета, сред които все още могат да се намерят седящи места на достъпна цена, както и правостоящи места. Всъщност, очаква се „Арена Армеец” да се превърне в огромна дискотека, в която ще звучат само хитове.

Сандра все още е олицетворение на артиста от 80-те. Спазва линията от танцьорки зад себе си, в чиято хореография се включва прецизно от време на време, облечена е в блестящи тоалети и не пропуска смяната на костюми в малкото време между хитовете.

Си Си Кеч ще пристигне със своето MC, с когото ще подпалят публиката по време на Heartbreak Hotel – парчето, което и до днес грабва сърцата на диско любителите. Очаква се Саманта Фокс да взриви тълпата още преди припева на Touch Me, която я изстреля в музикалните среди през 1986 и все още не я пуска от върха. Touch Me оглавява класациите в 17 държави.

За шоуто ще бъде построена сцена с площ от над 300 кв. метра, като над нея ще се извисява огромен LED екран, поръчан специално за събитието. Над 300 светлинни устройства ще допринесат за парти атмосферата, а за да бъде пълно усещането за златните години на евро диското. Отделен екип работи по декорите и оформлението на залата. За звука ще бъдат инсталирани системи от най-висок клас, а пиротехниката и платформите с професионални танцьорки са само част от специалните изненади, които очакват ценителите на доброто прекарване и музиката с настроение.

„Не каня публиката си да танцува на мои парчета, казва Си Си Кеч. Трябва да го направи! Ще я върна във времето, в което нощта те пускаше на дансинга, а утрото не можеше да те свали от него“. Любимката на Modern Talking, чието истинско име е Каролина Катерина Мюлер, идва у нас след концерти в Естония и Боливия, а след София ще има участие в Мюнхен. Си Си Кеч не е спирала с турнетата от края на 90-те, за което споделя: „Изявите на живо са истинско пътуване във времето и са много вълнуващи за мен. Когато изляза на сцена и видя хилядите греещи лица, се връщам към усещането за свобода. Нашите песни носят лекота и този оптимизъм, от който напоследък все повече имаме нужда по целия свят“.

Другата чаровна блондинка – Сандра, наричана още „германската Мадона“, ще радва с хитове като (I'll Never Be) Maria Magdalena, In the Heat of the Night, Everlasting Love, Secret Land, Hiroshima... След като за известен период се отдава на семейството и децата си, тя отново е на сцената и не спира да работи с най-големите професионалисти в бранша като Томас Андерс и диджей Бобо. Тя е един от гласовете в албумите на „Енигма”, проект на бившия й съпруг Майкъл Крету.

Третата звезда – Саманта Фокс, същ няма нужда от представяне. И все пак: тя е най-сниманата жена във Великобритания през 80-те години, през 1988 г. получава номинация за най-добра изпълнителка на наградите Brit, в кариерата й блестят 8 албума и десетки хитове. Тя е първата британска певица с три хита в американския топ 20.

Материал е подготвен от Даниел Димитров.