Не ни се случва често да съобщаваме за подранили звезди, но тази вечер стана точно това. Синът на мегазвездата Стинг, който подгряваше концерта – Джо Съмнър, се качи на сцената около 20 ч.

Официално обявеният начален час, в който трябваше легендарният му баща да излезе пред българските си почитатели, беше 21 ч. Но Стинг, сякаш им направи подарък, излизайки около 15 минути по-рано.

От видеото сами може да усетите как го посрещна публиката. Арена „Армеец” беше напълно разпродадена.

От организаторите научихме, че певецът е бил много щастлив, че времето у нас е хубаво, за разлика от мрачното време във Виена, откъдето идва. За негов късмет времето в Белград, закъдето заминава след концерта в София, също е хубаво.

По тяхна информация носителят на 16 награди „Грами” не е имал никакви особени изисквания за гримьорната и кетъринга си.

Вчера пред екип на bTV Стинг сподели, че си спомня красивите жени в България. За четирите си посещения у нас обаче все още не е имал възможност да опита българско кисело мляко, но пък разкри, че знае много за българския фолклор.

От наши източници научихме, че 65-годишният музикант не е останал равнодушен към нощния живот в столицата и се е позабавлявал в един от най-популярните софийски нощни клубове.

Гордън Съмнър, както е истинското име на Стинг, получава прякора си от друг музикант, който го видял да свири в клуб, облечен в жълто-черен пуловер, в който приличал на „гигантска пчела” (от английски sting – жило). Днес никой не му казва Гордън, дори майка му, както и четирите му деца – казват му Стинг.

Преди да стане известен, британецът бил кондуктор, строителен работник и е събирал данъци. Стинг е син на фризьорка и млекар.