Готови са резултатите от аутопсията на тялото на убития в Пловдив Димитър Стоянов-Лудия. Още вчера резултатите са били предадени на разследващите, но засега те остават следствена тайна. По всяка вероятност тялото ще бъде предадено на близките утре.

Съпругата е поискала тялото на Димитър да бъде кремирано, но това може да разреши единствено наблюдаващият прокурор. При криминални случаи кремация не се разрешава, тъй като може да се наложи ексхумация.

Майсторът по бойни изкуства ще бъде положен утре в гроб след опело, което ще започне в 11 часа в църквата „Св. Архангел Михаил” на Драгановите гробища в Пловдив.

Междувременно bTV се свърза с адвоката на Георги Славов, известен като Жоро Главата. Адвокат Mарияна Tодорова каза, че Георги Славов е извън страната от 8 януари. Той е в чужбина със семейството си по здравословни причини и не е бил в Пловдив по време на убийството. Георги Славов отказа да даде интервю.

Според информация на bTV съпругата на застреляния Димитър Стоянов - Роси Черногорова, е казала на полицията, че е разпознала на местопрестъплението Георги Славов.