Бой до смърт е станал в хасковска дискотека в нощта на Великден. Три дни полицията мълчи за нападението. 36-годишен мъж от Хасково е жестоко пребит пред очите на стотици празнуващи. Официално от прокуратурата не съобщават какъв е мотивът на престъплението. Неофициално се говори за наказателна акция заради дрога.
 
В нощта на Великден 36-годишният Борислав празнува в заведение без семейството си. Той е редовен клиент на дискотеките. Официално е безработен, но от профила  му в социалните мрежи разбираме, че обича нощния живот.

Въпреки че през деня е получил предупреждение , че е възможно да стане жертва на побой, Борислав отива в дискотеката именно след обаждане на своя бияч. Преди това с него е имало двама приятели, които го увещавали, че проблеми в тази дискотека не могат да се случат
 
Още с влизането Борислав получава първите крошета. Охраната вместо да спре биячите, го извлича навън полумъртъв.

Партито продължава, а млад лекар, клиент на дискотеката, оказва  първа помощ. „Мой приятел ми писа съобщение да изляза, защото има човек пострадал. Счупен нос имаше визуално, аркади  по лицето. Възстановихме дишането и това е”, разказа пред bTV д-р Ганашев - лекар в Спешна помощ-Хасково.

Следва спешна операция, но мъжът изпада в мозъчна смърт. „Борислав е в крайно тежко общо състояние, с непосредствена опасност за живота. Той е в безсъзнателно състояние от момента на идването му във болницата”, обясни д-р Нели Узунова - лекар в ОАИЛ на МБАЛ-Хасково.

Пред болницата е пълно с приятели и роднини на Борислав. Не говорят от страх да не пострадат. От дискотеката се опитват да изтрият случая, като манипулират камерите, без да подозират че записът може да бъде възстановен.

В ареста  за 72 часа са  Кръстьо Кръстев по прякор Маймуната, обвинен в поръчителство на побоя, и охраната му  - Емил Митев, който се смята за физически извършител.

Кръстев е бивш съдружник на Златко Баретата. Преди 10 години  е арестуван  за участие в наркотрафик, но после е освободен. Разследван е за пране на пари и оправдан. Срещу него има два неуспешни атентата, а полицейското му досие е чисто.