Аз просто ги питах какво правят и те започнаха да ме бият – с палки, всеки от тях имаше палка. Двама от тях имаха пистолети. Това разказа пред bTV 31-годишният Васко Наумов, който вчера беше пребит от трима мъже на Околовръстното в София заради клаксон.

Потърпевшият разказа, че две луксозни коли карали бързо в най-лява лента. Едната шарела ляво-дясно и го засякла. В един момент Васко първо бил засечен, свирнал на возилото отпред, а след това го изпреварил. В този момент се оказал в „клещи”. Принудили го да спре.

Снимка: Аз, репортерът

Последвал побой, след който младият мъж е с шевове на горната и долната устна, натъртване на ръката и счупени зъби. Приятелката му е с рани по ръцете и краката.

Как си обяснява тази агресия? „Правилата най-вероятно не важат за всички, някои хора просто си мислят, че пътят е техен”.

От МВР тази сутрин обявиха, че са задържали общо четирима криминално проявени във връзка със случая. Според прокуратурата, арестуваните са служители на охранителна фирма.

Според непотвърдена информация, мъжете са пазели Ивайло Борисов – Ториното, смятан за дясна ръка на подсъдимия по наркодела Златомир Иванов – Баретата.

Борисов не е бил в колата, макар да е негова собственост.

Очаквайте подробности!

Ще бъдат ли наказани биячите от Околовръстното?