Млад мъж е с опасност за живота, а други двама са сериозно ранени след кървава саморазправа в Раднево. По първоначална информация причина за инцидента е отнето предимство.

Около 14,30 ч. следобед в центъра на Раднево пламва спор между водачите на два автомобила. Причината е отнето предимство. Стига се до размяна на юмруци. Спорът обаче не свършва дотук, разказват очевидци, които не искат да показваме лицата им.

Те разказват, че от две коли излезли роми с пръти и ножове, наръгали едното момче, а други били с палки и ритали с крака.

Младите мъже са настанени в болница. Единият е с прободна рана в областта на белия дроб, вторият е с пукнат череп, а третият - със счупена челюст и с комоцио. Свидетели на саморазправата стават около стотина души. Побоят над тримата продължава три-четири минути. Не се намесва никой.

Тепърва ще стане ясно кой е виновен за инцидента. Участниците в боя са установени и в момента са в полицията. В ромската махала на Раднево пък тази нощ е засилено полицейското присъствие.