Тяло на мъж е открито близо до Кюстендил от ловци в неделя, но случаят беше огласен едва днес. По непотвърдена информация тялото е с рана от куршум. Полицията в Перник допуска, че става дума за изчезнал преди месец и половина управител на фитнес в града.

Съдебно-медицинските експертизи и ДНК-тестът не са готови и в момента не може да се каже коя точно е жертвата.

Работи се по версията, че става дума за Митко Ефтимов Митков, който е в неизвестност от 30 август и е обявен за общодържавно издирване.

В последните пет години Митков е бил управител на фитнес, взет под наем. Преди това е имал и друг бизнес в близките села.

Личните документи на мъжа и сега са във фитнес центъра. Жената, която му помага там, е разпознала част от личните му вещи.

„Джапанките бяха чисти, панталонките ми бяха показани на снимка, фанелката ми беше показана на снимка. Лично видях само джапанките и ключа от мерцедеса. Мерцедесът, който караше, е мой. Бях направила пълномощно и той го караше”, обясни Сашка Деянова.

От полицията отказват официална информация. За Митков се знае, че има заем в банка, ипотекирана къща и дължи големи суми от заем. Хората в Перник го познават като Митьо Фитнеса.