Синът на Добромир ГущеровХристиян Гущеров, е арестуван около 8 ч. тази сутрин след скандал в София, научи bTV. Общо седем души са задържани в Шесто районно управление.

Скандалът започнал призори между две компании в култовия бар „Домби” в центъра на София. После продължил и на тротоара пред заведението.

Двете групи се изнесли към столичния квартал „Бояна”, но продължили да се карат. Полицаи от Шесто районно управление реагирали на сигнала, но тогава Християн Гущеров се блъснал с джипа си в патрулката.

Снимка: btvnovinite.bg

Повредите по блъснатата патрулка са почти невидими. След инцидента колата беше докарана в двора на Шесто районно управление и полицаите ѝ направиха оглед

Гущеров е правил с колата си маневра назад, уточниха от МВР. Бил видимо пиян и е арестуван заедно с останалите участници в скандала. Отказал е да даде кръвна проба, за да го тестват за алкохол и наркотици. И от МВР, и от прокуратурата отказаха коментар.

Все още не е ясно дали прокуратурата ще повдигне обвинения на 29-годишния Християн Гущеров и дали ще поиска за него постоянен арест.