Първата година дава основа. Може да е първа година от началото и развитието на един човешки живот или от изграждането на семеен такъв. А може да е първа година от зараждането и реализирането на идея. Идея, която променя. Каквото и да е, първата година е свързана с изпитания, решения и осъзнавания. За всичко.

На 19 април, преди точно 12 месеца, вдъхнахме живот на проекта ни „Жените на България“.

С времето поредицата се превърна в кауза и смисъл. За този смисъл допринесоха всички специални дами, които споделиха личните си преживявания, моменти и истории с нас. И най-вече с вас.

Разказахме ви историите на 50 жени, в които аз и екипът ми оставихме частица от себе си. Направихме го с искрено отношение и с много любов.

За една година изградихме трайни приятелства. Надявам се, че сме успели да оставим и у вас усещане за споделеност, защото всяка жена ни се довери и ни допусна в нейния свят…вътрешен и съкровен.

Надявам се също, че сте се припознали в тях, че сте ги усетили близки…

Жените на България сме всички ние. Вярвам и знам, че всяка от нас притежава едновременно нежност, но и сила. Вярвам, че всяка от нас е вдъхновяваща. Вярвам, че всяка от нас е уникална сама по себе си. Вярвам и ви благодаря, че имате стремежа към съвършенството.

Не мога да скрия, че работя с душа за „Жените на България“, че за мен всяка сряда е вълнуваща. А да правиш нещо с обич е предпоставка и за успех. Вярвам, че сме успели…заедно!

В тези 52 изминали седмици ви разкрихме моменти от 50 различни съдби, които са достигнали до над 1 млн. души. Това единствено ни показва, че сме задали най-вярната посока.

Благодаря от сърце на всички, които полагат усилия всеки ден, за да има „Жените на България“! Без вас, скъпи колеги, тази поредица няма как да съществува.

Благодаря от сърце и на всички вас, които сте оценили „Жените на България“, през последните 12 месеца като един стойностен и значим за цялото ни общество проект. Вие сте нашата мотивация за творим.

Вие сте мотивацията да разказваме истории за безграничните възможности, за доброто, за промяната и сбъдването на мечти. Истории, които са пример и за онези, които се колебаят да поемат по нов път.

От тези истории имаме нужда. А пред нас има още много…

Честит първи рожден ден, „Жените на България“!

С обич,

Живка