Полузащитникът на Каляри Раджа Наинголан договори личните си условия с Ювентус и сега всичко зависи от решението на сардинския клуб, който държи правата му. "Старата госпожа" се интересуваше от белгийския национал още през зимата, а сега той е желан още повече, тъй като Юве се опитва да сглоби боеспособен състав за Шампионската лига.

"Вече има подписано споразумение с Ювентус. Моят агент ми го показа в понеделник", сподели халфът пред "Ла Дерниер Ор".

"Всичко е готово, но има две неща, които могат да възпрепятстват договорката - интересът на други клубове и стойността на моя трансфер", допълни той, цитиран от БГНЕС.

Наинголан е основна трансферна цел и на Зенит (Санкт Петербург), но футболистът не крие, че няма никакво желание да играе в Русия и иска да продължи кариерата си в Серия "А".

"Парите не са всичко, сега съм на 24 години и искам да направя следваща стъпка в кариерата ми. По принцип искам да остана в Италия", каза още белгиецът. Той смята, че исканата за него от Каляри сума от порядъка на 15 млн. евро е твърде висока, тъй като италианските клубове могат да си осигурят класни бразилски халфове за половината от тези пари.