Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е убеден, че тимът му ще успее да отстрани словенския Мура. Двата отбора излизат в четвъртък от 20 часа на стадион "Българска армия" в реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Първата среща завърши при нулево равенство. Развитието на реванша може да следите в реално време на sport.btv.bg!

"Съставът е подготвен - психологически и тактически. Всички са наясно какво се иска - резултат и класиране. Настроението е добро. Надявам се след мача да сме щастливи. За първи път ми
се случва да имам 15 играчи в групата. Но ние сме ЦСКА и трябва да се справим. Четата е малобройна, но това ще подейства мобилизиращо на футболистите и всеки ще даде най-доброто от себе си. Не вярвам с нещо да се изненадаме с Мура, познаваме се добре. Гледахме двата мача на Мура с Баку, играхме и един мач. Но във футбола всичко е възможно.

Вярвам, че ще бъдем подкрепяни от първия до последния съдийски сигнал. Трябва да се обединим и да се подкрепя отбора. Доволен съм, че работя в любимия си клуб. Аз съм един изпълнител, който трябва да тренира отбра. Надявам се някои неща да се подобрят - база, организация и т.н.", заяви Младенов.

Относно положението с вратаря Райс Мболи, треньорът на ЦСКА заяви: "Тренира с нас, има споразумение, но договор не е подписан. В лицето на Райс и на Черни ще има една добра конкуренция за вратарския пост. Надавям се с новите хора да подобрим конкуренцията и за другите постове", завърши Младенов.