Треньорът на Мура  Франц Цифер даде пресконференция преди а реванша от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа с ЦСКА , който е в четвъртък от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"В първия мач постигнахме 0:0, което е добър резултат за нас. Но сега ни предстои второто полувреме - реванша в София",  продължи Франц Цифер.

На въпрос на български журналист дали отборът на Мура ще играе защитно в София, старши треньорът на словенския отбор отговори: "Ще играем така, както ни позволи съперникът".

"Не познавам футболистите на ЦСКА по имена, а по постовете, на които играят, и по номерата. Номер 17 (Анисе) е много добър. Номер 99 (Присо) е също много добър".

Франц Цифер каза, че в отбора на Мура няма контузени играчи и всички ще бъдат на линия за утрешния мач с ЦСКА.

Капитанът на Мура Фабин Ципот каза:
"Скъпо ще се предадем. Ние сме млад отбор, нямаме голям опит, но именно в такива мачове като тези с ЦСКА се трупа опит".

Цялата пресконференция на старши треньора на Мура Франц Цифер и на капитана Фабин Ципот продължи точно пет минути, след което футболистите на отбора направиха тренировка на Националния стадион "Васил Левски".