Ръководството на Фулъм е започнало разговори със звездата си Клинт Демпси за нов договор, разкри мениджърът на лондончани Мартин Йол. Демпси отново е един от ключовите играчи за Фулъм през сезона с 12-те си гола във Висшата лига от позицията зад нападателя.

Партньорството му с Павел Погребняк пък донесе на Котиджърс три поредни победи и осмата позиция във временното класиране на английския шампионат. Американският национал има 17 месеца до края на договора си, но Фулъм иска да добави поне още година към него.

"Говорим с него. Всеки клуб иска да задържи най-добрите си играчи, това опитваме и ние. Ако Клинт Демпси не беше тук, нямаше да сме на тази позиция, защото разчитаме често на него да вкарва голове", сподели Йол.

"Той е тук поне за още една година, така че това не е чак такъв проблем. Проблемът е, че искаме да го задържим още по-дълго. Разликата не е много голяма. Той има 17 месеца до края на контракта, а ние искаме да е тук в следващите три години. Надявам се четирите или петте играчи, с които говорим, да останат. Убеден съм в това. Те осъзнават, че това е много добър отбор", каза още той, цитиран от БГНЕС.