Най-големият кариерен форум в страната и чужбина пристига във Варна на 2 декември. Организира го платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов - Bulgaria Wants You.

Събитието „Кариера и живот – защо в България?“ се доказа като най-успешния форум за българите по света и у нас, а всяко издание привлича стотици посетители. През последната година негови домакини бяха Лондон, Мюнхен, Виена, София, Пловдив, Бургас и Русе, а на 2 декември то ще се състои в Двореца на културата и спорта в морската ни столица.

Традиционно форумите са напълно безплатни за посетители и протичат в две части – кариерно изложение и лекторски панел. То събира на едно място най-коректните работодатели в страната, а гостите които го посещават са мотивирани млади българи, често получили своето образование в чужбина, но избрали да се развиват в родината си.

Сред имената на популярните личности, които ще влязат в ролята на лектори във Варна са бившият финансов министър Николай Василев и волейболната легенда Владо Николов. В качеството си на мотивационни лектори ще бъдат и топ мениджъри на международни компании, които имат свои щандове на кариерното изложение.

Ако искате и вие да представите свободните работни позиции в компанията си и да откриете амбициозни  хора, които да станат част от вашия екип, може да се свържете с Bulgaria Wants You на e-mail: [email protected]

Ако искате само да присъствате на кариерния форум като посетител, може да запазите вашето място на сайта на платформата: www.bulgariawantsyou.com.