"Бяха ми необходими само няколко дни, за да взема решението да се завърна в България", сподели с гостите на Острова Нели Станева, бизнес асистент на изпълнителния директор на Кауфланд България.

Тя е млада, амбициозна и креативна личност, която прекарва близо 10 години в чужбина, като за този период е успяла да посети 6 държави и 10 континента. В последствие осъзнава, че е далече от мястото, към което принадлежи, а именно България. Стига до извода, че чужбина може да ѝ даде много, но със сигурност ѝ взима повече.

Открива своя път към родината си, като започва работа в Кауфланд България, където в естеството на работния ден припознава принципите, които следва в живота, а именно смелост, отдаденост и динамика.

На събитието „Кариера и живот – защо в България?“ Нели Станева успя да разчувства българите на Острова и да ги накара да се замислят за своето завръщане в България.

„Който не става по-добър, престава да бъде добър“ – каза още Нели, а Кауфланд България е мястото, в което непрекъснато се развиваш и надскачаш своите очаквания.

На форума присъстваха  над 2 500 българи, като голяма част от тях посетиха кариерния щанд на компанията, където усмихнатият им екип ги запозна с кариерните възможности, които предлагат в България.

Кауфланд България е сред основните партньори на Bulgaria Wants You от самото създаване на проекта през 2020 година. Партньорството с платформата затвърждава позицията на компанията като един от най-големите и стабилни работодатели в страната, който предлага на своите служители сигурна работа в благоприятни условия, грижа и разнообразни възможности за развитие. Компанията е лидер в сектора на търговията с 63 хипермаркета в 35 града в страната, както и е един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители.