Форумът ще се състои на 26 март в Международен конгресен център Бургас (ICCB), а ден по-късно на 27 март в Международен панаир Пловдив.

„Живот и кариера – защо в България?“ е първото по рода си събитие в Бургас и Пловдив. В рамките на 5 часа, освен вдъхновяващи истории на успеха, посетителите ще могат и лично да се запознаят с потенциални бъдещи работодатели. Със свои щандове ще присъстват 30 от най-отговорните компании в страната. Събитието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация на www.bulgariawantsyou.com/events

Тъй като форумът бе отложен през месец януари заради пика на Ковид вълната, организаторите напомнят, че всички направени регистрации ще важат за новите дати без нужда от заверяване.

По традиция събитието „Живот и кариера-защо в България“ ще бъде открито от основателите на платформата Bulgaria wants you – Иван Христов и Андрей Арнаудов. „Целта е да се мотивират присъстващите да се развиват у нас и да ги запознаем с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата ще бъде едно – „Намери причина да останеш“. – разказа Андрей Арнаудов.

Лекторите на събитието в Бургас ще бъдат предприемачите Димитър Караиванов, Дарин Маджаров, Андрей Давчев, Геновева Христова, Иван Георгиев и Евгени Борисов от Pontica Solutions, а в Пловдив в качеството си на лектор ще се изяви икономистът Николай Василев и Стефан Григоров от „Фермата 7“.

Събитието е подкрепено от Асоциацията на индустриалният капитал в България, а bTV Media Group е ексклузивен медиен партньор.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!