През изминалия месец екипът на Bulgaria Wants You осъществи срещи с представители на местна власт и отговорни работодатели както в Северна, така и в Южна България.

Първият етап от националната обиколка включи Велико Търново, Търговище, Шумен и Русе, а вторият Хасково, Димитровград, Поморие и Бургас.

Снимка: Bulgaria Wants You

„Това е част от плана ни, Bulgaria Wants You да представя не просто обяви за работа и employer branding на компаниите, но и обща информация за кариера и стандарта на живот в цялата страна. Радваме се, че и местната власт, и бизнеса ни приеха много добре. Вярваме, че в резултат на това потребителите на платформата ще могат да намират все повече интересна и обективна информация, както и възможности за живот и кариера в България. Аз съм истински впечатлен от напредъка на определени общини и отрасли и това ме кара да вярвам още по-силно в успеха на каузата нa Bulgaria Wants You.“ - коментира Андрей Арнаудов, един от основателите на платформата.

Снимка: Bulgaria Wants You

В рамките на обиколката бяха посетени и две от най-престижните висши учебни заведения в страната – Русенски университет „Ангел Кънчев“ и Великотърновски университет „Св.св Кирил и Методий“. По покана и в партньорство с университета във Велико Търново на 14 декември Андрей Арнаудов ще участва в онлайн среща със студенти от различни специалности. Повече може да научите тук:  https://www.facebook.com/events/429807498785082

Снимка: Bulgaria Wants You

Следващите срещи на Bulgaria Wants You са планирани в Пловдив и региона, където платформата ще стартира годината със събитието „Живот и кариера – защо в България“ в града под тепетата на 16 януари, ден след събитието в Бургас на 15.01. Все още може да запазите своето място с предварителна безплатна регистрация на www.bulgariawantsyou.com/events