*Платена публикация

Kaufland България планира няколко големи проекта през 2023 г., а това ще доведе до разкриване на няколкостотин работни места, каза Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България.

Кауфланд е един от най-големите работодатели на българския пазар с над 7000 служители и предоставя разнообразни кариерни възможности не само в различни сфери на дейност, но и на различни йерархични нива – в продажби, в маркетинг, IT,  експанзия, строителство и т.н.

Снимка: Bulgaria Wants You

Компанията дава възможност за реализация на потенциала на всеки един от служителите си и търси хора,  които искат да се развиват и обичат да работят по утвърдени, високи стандарти.

През 2022 г. Kaufland България получи десетки престижни награди за най-добър работодател, които са резултат от усилията на целия топ мениджмънт да осигури отлични условия на труд за всички служители в компанията. В основата на тези награди е постоянният диалог между мениджмънта и екипите, каза още Милена Караилиева.

ВИЗИТКА

Милена Караилиева е директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България. Тя е част от екипа на компанията от 2014 година. Последователно е била мениджър „Обучение и развитие“ в дирекция „Човешки ресурси“ и мениджър „Системи за управление на персонала“ в дирекция „Продажби“. Има 15 години опит в HR сферата.