Зов за помощ от родители с болно дете. 10-годишното им дете е с левкемия и се нуждае от средства, за да пребори коварното заболяване.

През 2017 г. Дени и семейството му за пръв път чуват тежката диагноза. Следва успешно лечение, а през август 2018-а чуват добрата новина - болестта е в ремисия. Това разказва бащата на детето от болничната стая на сина си.

„Две години и половина изкара в ремисия. За съжаление на 7 декември ни съобщиха, че отново имаме рецидив. Симптомите бяха толкова скрити, че не ни се вярваше. Колкото и да очаквахме нещо такова, никога не си подготвен, за да можеш да реагираш“, разказва Димитър Георгиев.

Този път е необходима не само химиотерапия, а и трансплантация на стволови клетки, която може да се извърши в Израел.

Момчето вече е там, терапията е стартирала, но семейството му разполага с броени дни, за да събере сумата от 200 000 долара. До момента са събрани по-малко от половината.

„Следващата събота, ако всичко е нормално след терапията и му се подобряват показателите, а костният мозък е чист - те ще пристъпят незабавно към трансплантация. И трябва да е внесена, защото без да е внесена, те няма да пристъпят“, допълва бащата.

Лечението на Дени не бива да се прекъсва. Към момента той го понася добре.

Ако искате да се включите в борбата на Дени срещу болестта, ето данни за сметката, на която можете да дарите средства: 

Дарителска сметка: BG08UNCR70001524243279
БАНКА: UniCredit Bulbank
Титуляр: Денислав Димитров Георгиев https://www.facebook.com/groups/138562283481615/about - линк към благотворителен онлайн базар, организиран в помощ на Дени.

Може да се дари още и през "Пейпал": [email protected]