Млад мъж се нуждае от помощ. Докато Деяни семейството му се подготвят за лятната си почивка, чуват страшна диагноза. Така дългоочавакната ваканция се превръща в ходене по болници и борба за живот.

Деян Спасов е на 37 години от град Пазарджик. Щастливо женен от 10 години, супер любящ баща на две малки слънчица – Даниел на 6 години и Леа - на почти 5.

Мъжът работи работи в „Либхер“ и очаква заслужената си почивка във вила с приятелско семейство през лятната отпуска, планира кръщенето на Леа през следващия месец.

Но, за съжаление, съдбата има друг план за него – почивката през отпуска се превръща в болничен и търсене на надежда за живот.

На 3 август Деян и Жени чуват най-страшната диагноза и светът им се преобръща. Предстои му най-тежката битка в живота, а у нас не дават голяма надежда, дори отказват вземане на биопсия, заради сложността на случая.

Насочват се към Турция, където е извършена биопсия, като се установява наличие на агресивен злокачествен тумор – Дифузен глиален тумор.

Консилиум от специалисти назначават незабавно прилагане на лъче и химио терапия. Това е първата стъпка в борбата, за да се предодвратят разсейки в мозъка и нарастване на тумора.

За целта Деян ще прекара един месец в Инстанбул, посещавайки клиниката всеки делничен ден за лъче терапия и приемайки химио терапията паралелно.

До момента семейството е заплатило със собствени средства и помощ от близки над 18 000 евро за изследванията и първия месец терапия - около 9000 евро за месец лъче и химио терапия. Процесът на лечение ще е дълъг и променлив ще изисква много средства.

Ако искате да помогнете на Деня, може да го направите по дарителска сметка.

Сметката, по която се набират средства е дарителска, за да е максимално прозрачно и по предназначение използването им.

Дарителска сметка:

BG67UNCR70001525028208

Деян Иванов Спасов

Deyan Ivanov Spasov

Има активиран Pay pal към сметката на Деян.

zaednozadeyan@abv.bg

Благотворителен базар във Фейсбук: Заедно за Деян!