Майка на две деца се нуждае от спешно лечение. 35-годишната Гюлен Мустафова от Русе трябва да се подложи на сърдечна операция в Турция, докато чака трансплантация на сърце.

Допреди две години животът на Гюлен е напълно нормален. Отива на лекар заради неразположение, а резултатите преобръщат света й.

“Там се установи, че имам междусептален дефект, който се открива в много ранна възраст, но при мен е останало скрито дълги години. Решиха спешна операция на сърце”, разказа Гюлен. 

Въпреки операцията, поставения пейсмейкър и още няколко процедури, състоянието на Гюлен се влошава. 

“Докато бях в болница пак за пореден път, не знам за кой, ми казаха, че съм за трансплантация на сърце. И ме вкараха в чакащата листа”, каза тя.

Шанс за нормален живот ѝ дава иновативна процедура в Турция. Сумата от 65 000 евро обаче е непосилна за семейството, децата на Гюлен са на 8 и на 11 години.

“Аз затова толкова много се борех, а борбата не беше изобщо лесна и се надявам, че ще имам този шанс да ги отгледам”, добави тя.

“Гледам какъв ад изживява тя. Свидетел съм на всичко това и затова моля наистина хората с добри сърца да подкрепят детето ми, което се нуждае много от финансова и молитвена подкрепа”, каза майката на Гюлен Емел Ислям.

Гюлен не губи надежда и вярва в доброто и съпричастността.

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut.

https://pavelandreev.bg/camp…/nadezda-za-zivot-za-edna-maika

Дарителска сметка:

Титуляр: Гюлен Гюлчин Мустафова

IBAN: BG50BPBI 7921 4046 7857 01

BIC: BPBIBGSF

Юробанк България АД/ Пощенска банка