Собственик на ресторант дава възможност на млади хора в неравностойно положение да започнат работа и да се чувстват полезни. 

Знаците са езикът на Марио и Дани в кухнята, където работят. Тук те не се чувстват различни, а полезни, работят и се издържат. Шанс на двамата дава Блажка Димитрова. Като учител е работела с хора в неравностойно положение и това я вдъхновява да започне бизнес с нестандартен ход.

„Всъщност преди да отворя, бях решила, че мисията на това място ще бъде не просто да приготвям вкусна храна, а да наема младежи в неравностойно положение, които да приготвят тази храна. И наемайки такива младежи да им помогнем да развият трудови навици, да развият умения, които в училище не са успели да развият”, разказва тя.

Младата жена се надява все повече работодатели да наемат и помагат на хора в неравностойно положение.