Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров стана главно действащо лице в шумен среднощен скандал пред магазин за алкохол и цигари.

Според информация на репортер на bTV Волен Сидеров и Десислав Чуколов спрели пред "клекшопа" в близост до НАТФИЗ и заявили, че вътре има наркотици.

В този момент мъж и жена искали да си купят цигари. Сидеров хванал жената за ръката и взел телефона ѝ.

От Театралната академия излезли много хора и станал скандал. След това на мястото пристигнали и много полицаи.

 

Сидеров е подсъдим в дело за хулиганство заради инцидента на летище „Варна“ от миналата година. По време на полета от морската ни столица към София възникнал скандал между Сидеров, депутати от „Атака“ и френската дипломатка Стефани Дюмортие. Ситуацията не се успокоила и след като самолетът се приземил, а на летището Сидеров ударил полицай.

Лидерът на „Атака“ твърди, че този процес е политически и има за цел да му попречи да се кандидатира за президент.

Снимка: bTV

Това не е единственият подобен случай, в който се Сидеров или членове на неговата партия се замесват.

През пролетта на миналата година мъж твърдеше, че е бил тормозен от политика в столичен ресторант. Политици от „Атака“ крещели в лицето на мъжа въпроси дали ще гласува за партията им, а накрая той бил и физически нападнат.

Може би най-известен обаче е скандалът от септември 2013 г., когато Сидеров и членове на партията му вилняха в белгийски ресторант. Към края на вечерта, недоволни от обслужването, те се държали агресивно, а накрая опитали да си тръгнат, без да си платят сметката.

През 2010 г. Сидеров участва в друг „самолетен“ скандал. По време на полет от София до Франкфурт той обиждал персонала. Заради инцидента във въздуха при кацането на самолета бил посрещнат от полицаи, които обаче също били обиждани от българския политик. Германската прокуратура започна разследване, което впоследствие беше прекратено.

Съвсем наскоро Волен Сидеров стана баща за първи път. Синът му - Волен Сидеров-младши, се роди преди по-малко от месец, на 17 септември.

Какво случи в петък вечер насред София – в „Тази събота“ ще разкажат гражданите, сблъскали се с Волен Сидеров!