Четвъртата известна личност в новия сезон на „Фермата” ще е икономистът Владимир Каролев. Той обаче няма да бъде участник като всички останали и да се бори за голямата награда, а ще влезе в шоуто като гост звезда със специален статут.

Каролев обикновено се облича елегантно, има черно чувство за хумор и пиперлив език. Понякога влиза в свади, когато спори и заради тази му емоционалност го гледаме често на телевизионния екран. Обича екстремните спортове. 

Каролев се качва в планината повече от 70 пъти годишно - добра физическа подготовка за това, което му  предстои във "Фермата" - първия реалити формат, в който той приема да участва.

„Няма реалити формат, в който не са ме канили, но аз все пак не искам да ставам телевизионна звезда, но ми се наложи около заниманията ми с политика и икономически коментари. Още повече ако влезеш в такъв формат сериозно трябва да си готов месеци да стоиш, за да победиш – моята работа е такава, че не мога месеци да не работя”, изтъква Каролев.

Той ще е ментор на състезателите и няма да се състезава нито за фермер на седмицата, нито за ратай. 

Специалният гост в шоуто разкрива още свои непознати досега качества.

„Занимавал съм се със строителство и земеделие, даже пари съм изкарвал от строителство едно време като студент”, допълва той.

„Аз по принцип съм екипен играч, не знам дали ми личи и това е също нещо, което ми харесва, освен това, това е и моята роля ще бъде такава да стимулирам екипите да работят по-добре”, казва още Каролев.

Каква точно ще е ролята на Владимир Каролев във „Фермата”, ще разберем от 10 септември по bTV.