Влади Караджов и годеницата му Цветелина Димитрова, която е главен редактор на „Бригада Нов дом“, гостуваха в „Преди обед“ на празничния 24 декември.

„Когато се запознахме, бяхме ангажирани със своите си връзки. Работихме заедно и аз му казвах какво да прави. Веднъж той закъсня за снимки с около час и каза „Днес бързам, ако може малко по-рано да прикючим“. Тогава избеснях и му отговорих „Извинявай, ти кой беше?“ – сподели Цветелина Димитрова за началото на познанството си с майстор Караджов.

„Хората, когато се срещат, гледат да са изкъпани, нагласени, а ние с него година-две все потни, мръсни, прашни... Ядем на тротоара в кутийки, така че той е видял в мен всичко грозно, което може да се види“ – разказа Цветелина.

Предложението за брак идва изненадващо, когато са на морето. Всичко е импровизация и Влади Караджов прави пръстен от цвете. В началото дори Цветелина не вярва, че предложението е сериозно. Двамата планират сватба, но заради пандемията тя е отложена в бъдещето.

Наскоро Влади и Цвети станаха доброволци в COVID отделението на ВМА.

„Винаги сме били доброволци. Често даряваме и кръв. Не се притесняваме от коронавируса, защото в отделението сме в стерилна среда. Не разбираме от самия вирус, но станахме специалисти по емоцията около COVID-19. Странно е как в отделението си в епицентъра на събитията си, но в същото време си като в капсула. Вътре забравяш за всичко“ – сподели Цветелина, която е искала да стане лекар и винаги се е възхищавала на медиците.

Тя има дъщеря, а Влади Караджов има син, които с интерес слушат разказите им за ВМА.

„Болниците имат нужда от всякакъв вид помощ. По-добре хората и политиците да отидат там с цел PR, но да отидат. Такъв PR не е лош“ – коментира майстор Караджов.

Той сподели, че на Бъдни вечер ще бъдат заедно с майка му, баба му и брат му.

Целия разговор можете да видите в LadyZone.bg

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!