„Ние разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на колегите ни и не просто я разбираме, но ще я споделим“, заяви Виктория Василева от "Има такъв народ" по време на дебата по избора на кабинет „Петков“.

„Днес избираме не просто правителство на България, а едно правителство, което ще има тежката задача да изведе България от няколко изключително тежки кризи. Ние разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на нашите колеги. Ние не просто разбираме тази отговорност, но ние ще я споделим. Ще направим всичко възможно българските граждани да не се срамуват от нас“, допълни Василева и допълни, че ИТН ще бъдат лоялни партньори.

„В следващия кабинет, ИТН ще поеме тежки ресори – ресори, от които всички бягат, но ние като отговорна политическа партия, която никога не е бягала от отговорност ще направим всичко необходимо, за да не се срамуват българските граждани от нас. Днес приключва времето за лозунги, заклинания и празни обещания. От днес започват делата, по които ще бъдем оценяване от българските граждани", заяви Василева.

„ИТН ще подкрепи кандидата за министър-председател и бъдещата структура на Министерски съвет“, завърши Василева.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!