Весислава Антонова е новият главен редактор на списание „Мениджър“, издавано от „МИТ Прес“ ООД, част от ВМ Финанс Груп. Тя встъпи в длъжност на поста в началото на юли.

Весислава е журналист с 25-годишен опит. Работила е в програма „Хоризонт“ на Българското национално радио, където е преминала през всички нива на развитие – от репортер и редактор до водещ на предавания.

През последните 16 години работи като журналист във в. „Капитал“. Преди няколко месеца става доктор по „Обществени комуникации и информационни науки“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Завършила е журналистика във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ.

Има две журналистически специализации в Италия и в САЩ. От 2014 г. е член на Националния съвет по журналистическа етика. В началото на журналистическия си път е писала текстове за в. „Континент“, в. „Култура“, сп. ЛИК и сп. „Медиа свят“.

Участвала е в редица проекти, които анализират медийния пазар в България, и е утвърдена като авторитетен медиен специалист и анализатор.