Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис" актьорите близнаци Деян и Дарин Ангелови пристигнаха в студиото по нетрадиционен начин с боклукчийски камион, който ги докара пред bTV.  

Водещият Николаос предизвика актьорите да изкарат пълна смяна с момчетата, които се грижат за чистотата, с което сбъдна една детска мечта на Деян и Дарин да карат боклукчийски камион.

Смехът с близнаците Дарин и Деян продължи и в студиото, когато Николаос постави двамата актьори насред импровизирана "строителна площадка", в която си разказваха строителни шеги и, разбира се, похапнаха на вестник.

Деян и Дарин замениха диванчето на Николаос и седнаха на тухли четворки, защото макар и трето поколение актьори, театърът съвсем не е първата любов, преди това, а и все още, момчетата са били в строителния бизнес.  

Снимка: Олег Попов

Дарин Ангелов разказа комична история от сцената. В една от последните  постановките, в която играят братята Ангелови, имало сцена, в която те се събличат „дибидюс“ и да хвърлят боксерките си към публиката, в една от вечерите обаче публиката също отговорила с “огън“ – 20 сутиена полетели към сащисаните актьори.

Снимка: Олег Попов

Рей Джелато, Кралят на суинг музиката, авторът на популярната песен „Мамбо Италиано“ беше посрещнат от Николаос със сладоледови мелби.

Причината за „сладкото начало“  на разговора със световния музикант е неговия псевдоним - Джелато, което на италиански означава сладолед. 

Артистичното име, оказва се, е получено не заради прекомерната любов към сладоледа, а съвсем случайно. Пак случайно, само два дни преди концерт на Роби Уилямс, Рей Джелато бил поканен, заедно с групата си да свирят, разказва Рей.

Снимка: Олег Попов

Обадиха ми се и ми казаха: „Искаш ли да свирите с Роби Уилямс , а аз просто казах: Ами добре“. Оказва се, че сред хората за които Рей Джелато е свирил е и нейно величество Елизабет II.  

Рей изпълнил на кралицата „Buona sera, signorina“, а тя нарушила протокола, като поклащайки се леко му се усмихнала. Шоуто завърши с поредна изненада суинг флашмоб от танцуващи двойки и изпълнението на откритието на „Гласът на България“ – Весела Морова, която ще участва в концертите на  Рей Джелато в България.

Снимка: Олег Попов

Въпреки че Кралят на сунг музиката не беше предупреден за изненадата, той също се включи с импровизации към изпълнението на Весела. 

Концертът на Рей Джелато е в четвъртък 12 март в столичния Sofia Live Club. Английският джаз певец и тенор саксофонист ще завърти в суинг, джайв и блус ритъм под музикалния съпровод на незаменимия си бенд – The Giants.