Шоуто на Николаос Цитиридис започна с поздравителен адрес за дядо Коледа по повод предстоящия Великден. В специалния материал, посветен на празника, Николаос влезе в ролята на чирак в столична пекарна и се включи в приготовлението на над 100 козунака, предназначени за лекарите от Александровска болница.

След рекламите Николаос се срещна с Мария Силвестър за първото в историята на телевизията „космическо“ интервю. Интересни акценти от атрактивната среща бяха първите стъпки на Мария като водещ, гафовете и проектите, с които най-много се гордее, както и най-вълнуващите и скорошни проекти „Бригада Нов дом“ и концерта „Помогни от къщи“. Излъчени бяха и култови видеоматериали от най-ранните години на водещата.

Снимка: Олег Попов

Финалът на епизода бе посветен на интервю с внучката на Чарли Чаплин Кийра по повод рождения ден на великия актьор, който днес щеше да навърши 131 години.

Снимка: Олег Попов

В пряка връзка от Женева, където я заварило извънредното положение, Кийра Чаплин разказа за последните дейности на собствената й фондация, сред които основаването на училище в Сиера Леоне и разширяването на проекта „Наградите на името на Чарли Чаплин“, връчвани за цялостно творчество. Заедно с Николоас сравниха ситуацията днес с култовия филм „Треска за злато“.

Снимка: Олег Попов

В епизода бяха излъчени и специални пожелания за предстоящия Великден от боксьора Тервел Пулев, певицата Тони Димитрова и писателя Богдан Русев.  

Снимка: Олег Попов