Екипът на bTV Новините е в трескава подготовка за изборния маратон през утрешния ден.

Изнесено студио от Триъгълника на властта и 17-часова програма

Първите часове от вота ще посрещнат Веселина Петракиева и Жени Марчева, които ще водят специалното изборно издание на "Тази неделя".

“Най-голямото предизвикателство винаги е да бъдем там, където е най-любопитно, където нещо е скрито. Ние да го намерим и да го покажем на зрителите”, заяви Веселина Петракиева, главен редактор "Новини" на bTV Media Group и водещ на "Парламент 49: Време за избор".

Веселина Петракиева, главен редактор Новини на bTV Media Group

“Предизвикателството за нас е да бъдем обективни, бързи, точни, абсолютно безпристрастни в това, което показваме на нашите зрители”, каза Жени Марчева, водещ на "Тази събота" и "Парламент 49: Време за избор". 

Жени Марчева, водещ на Тази събота

“Най-голямото предизвикателство за един продуцент е да помисли за всеки дребен детайл, който може да се появи”, добави Валерия Чанкова, продуцент "bTV Новините" и "Парламент 49: Време за избор".

Валерия Чанкова, продуцент bTV Новините

Със специално издание ще бъде и “Лице в лице”, а в основното ни студио прогнози и коментари събират Светослав Иванов и Мария Цънцарова.

“Цели 420 минути ще сме заедно, това е много време и важно да бъде интересно, да бъде директно като начин на водене”, заяви Светослав Иванов, водещ на "120 минути" и студио "Парламент 49: Време за избор".

Светослав Иванов, водещ на 120 минути

“Това е ден, в който всички ние боравим с изключително много информация по различни теми и е много важно през нашите въпроси да опростим всичко, да можем да го обобщим за зрителите”, заяви Мария Цънцарова, водещ на "Тази неделя" и студио "Парламент 49: Време за избор".

Мария Цънцарова, водещ на Тази неделя

Големият поток от информацията през целия ден обобщават и колегите от уеб отдела на bTV Новините.

“Ние ще акцентираме много на съдържанието, което е бекстейдж, ще имаме няколко онлайн репортажа. Ще заложим изцяло на съдържанието, което развиваме в социалните мрежи”, каза Владислава Лазарова, главен редактор "Уеб съдържание" на bTV Media Group.

Владислава Лазарова, главен редактор Уеб съдържание

“Екипите на “Актуални предавания”, на “Новините” и на уеб са в пълната си мотивация и този път да създадем истински изборен спектакъл”, каза Искра Владимирова, главен редактор "Актуални предавания" на bTV Media Group.

Искра Владимирова, главен редактор Актуални предавания на bTV Media Group

“Работата ни е екипна и за това искам да благодаря на всички зад кадър. Преди всичко искам да благодаря на зрителите за най-високата им оценка тяхното доверие”, заяви Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт" на bTV Media Group.

Антон Хекимян, директор Новини, актуални предавания и спорт на bTV Media Group

Очакваме ви утре сутрин от 6:50 часа да проследим заедно изборния ден на всички bTV платформи.