Жените лидери са дръзки, силни, решителни, креативни. Всеки ден те променят лицето на бизнеса, преформатират цели сектори и задават нови стандарти - за себе си и за околните. 

Тези смели дами постигат целите, които си поставят, и вдъхновяват с примера си. Всеки ден те доказват не само, че имат място сред световните лидери в различни сфери, но и че са готови да се справят успешно с всяко предизвикателство, особено във време на криза.

В рамките на Forbes Women Forum - Пътят напред - Лидери с дръзки идеи Forbes събира на едно място такива вдъхновяващи жени - предприемачи, маркетинг специалисти, основатели на компании и ментори в различни сфери на бизнеса.

Водещият на „120 минути“ Светослав Иванов е един от вдъхнвяващите презентатори, които ще представят своя успех като пътешествие, а bTV Media Group е партньор на инициативата.

Гледайте форума на живо във Facebook на 28 септември от 14:30 часа и се включете, като зададете своите въпроси към участниците чрез интерактивната форма за въпроси Sli.do, с код #FWF2020. За събитието не се изисква регистрация. 

Повече информация за участниците и пълната програма за форума можете да откриете на сайта за събитието:  forbesbulgaria.com/forbes-women.