Млад мъж беше прободен от бременната си приятелка тази нощ в Костенец. Мотивите за престъплението са лични, научи bTV от свои източници. Двама души са задържани.

Сигнал за скандал в частен имот е получен на тел. 112 около 20:44 ч. Няколко минути по-късно е постъпил нов сигнал за мъж в безпомощно състояние, лежащ пред същия адрес, съобщават от МВР.

Четирима приятели са се събрали в къщата, употребили са алкохол. Възникнал е скандал между 34-годишен мъж и неговата 24-годишна приятелка. В разгара на скандала мъжът е бил многократно прободен от нея.

Основният мотив, по който работи полицията, е битов скандал. Разглеждат се и други версии. Намерено е оръжието, с което се предполага, че е извършено убийството. Назначена е експертиза.

Снимка: btvnovinite.bg

До края на деня ще бъде предявено обвинение на конкретно лице. По информация на bTV най-вероятно обвинение ще бъде предявено на 24-годишното момиче. То е направило опит да скрие ножа, с който е извършено престъплението, научи още bTV. То обаче е намерено от полицията.

Двама души са в ареста – бременното момиче и 18-годишен младеж, който е присъствал на събирането.