Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов отговори във „Фейсбук“ на депутата от „Изправи се БГ! Ние идваме“ и лидер на „Движение 21“ Татяна Дончева.

По-рано днес в ефира на „Лице в лице“ по bTV тя отправи редица критики към него и партията, като заяви, че той е „слаб и физически, и психически“. 

Според нея партията на Трифонов обслужва главния прокурор и ДПС, защото, цитирам "четири пъти провалили заседанието на правната комисия" за съдбата на спецправосъдието.

„Заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас“, допълва Трифонов. 

В интервюто си пред Цветанка Ризова – Дончева разказа нейната версия за скандала „500К“.

Лидерът на ИТН казва още: „Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас“.