Едно от най-популярните телевизионни лица у нас - водещата на предаването „Преди обед“ Деси Стоянова, ще е първият гост от новия сезон на обичаното ток шоу в ефира на bTV „Търси се“, който стартира на 6 септември. Екранната половинка на Сашо Кадиев рядко дава интервюта, свързани с личния си живот, но водещите Нели и Меги ще докоснат сърцето й с емоционални и трогателни срещи с едни от най-близките й хора.

За Деси, като колега и като приятел, ще сподели журналистът и продуцент на „Преди обед“ – Георги Тошев. „Деси е честен в професията си човек и приятел, на който мога винаги да разчитам. Тя претърпя изключително развитие в ефир, но все още остава много симпатична с липсата на самочувствие на истинска звезда“, откровен е Тошев.

За работата и какво е да заставаш всеки ден в ефир до Деси ще разкаже не кой да е друг, а самият Александър Кадиев. Той ще признае, че първите два сезона са били истинско изпитание за екранната двойка. „И двамата сме хора, които не премълчават това, което мислят, и в началото имахме разминаванията заради това. Имало е моменти, в които буквално не сме си говорили дни наред. Отдавна свикнахме един с друг и знаем какво да очакваме и в добро, и в лошо“, казва Сашо. Типично в негов стил, той ще предизвика Деси с актьорска задача. А дали тя ще се справи – зрителите ще видят в първата неделя на септември.

В личния свят на водещата Нели и Меги ще я срещнат с любовта на живота й – нейния съпруг Велислав Русев, с когото са заедно вече 20 години. Искрата между тях пламва в редакцията на вестник „Сега“, където двамата работят тогава. „Влюбих се в нейната красота на първо място и в нейната прецизност и отдаденост към всичко, което прави. И до днес я наричам „най-красивата бяла жена на света“, романтично споделя Велислав. Деси ще признае, че тя е по-емоционалната в тяхното семейство и че се радва от сърце на връзката, която съпругът й има с двамата им синове – близнаци. Какви други изненади са й подготвили Меги и Нели - зрителите ще научат в първия епизод за новия сезон.

Непосредствено след срещата си с Деси Стоянова, те ще могат да се пренесат на сайта www.btv.bg, където всеки четвъртък и неделя ще ги очаква нов епизод от специалната онлайн поредица „Търси се… още“. В нея Меги Димчева и Нели Хаджийска ще разкриват ексклузивно разнообразните и съкровени ритуали на едни от най-обичаните и популярни личности у нас, които са станали неизменен спътник в ежедневието им. В епизодите всеки четвъртък ще гостуват родни знаменитости, които вече са били в предаването, а в неделния епизод своите ритуали ще показва звездата, която е гостувала в „Търси се“ същия ден. В пилотното издание на поредицата зрителите ще видят Деси Стоянова в непозната досега светлина. Каква е тя и кои други известни българи ще открехнат вратата към едни от най-личните си моменти – предстои да разберем от 6 септември.