След катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата двама шофьори нанесоха побой на виновния за инцидента водач. Според свидетели саморазправата е била жестока. В интернет се появиха и снимки, на които се вижда повален на асфалта човек, когото бият.

В същото време обаче двамата набедени за биячи изобщо отричат насилие да е било оказвано или пък твърдят, че не си спомнят да е имало побой.

"Няма саморазправа, не знам какво сте видели. Имаше шок, тук още треперим...", твърди Никола Маринов, един от участниците в днешния инцидент на бул. "Черни връх".

"В такъв шок е нормално да крещиш и теглиш майни на олигофрените, които не могат да карат, а имат книжки и ти отнемат предимството", казва още той.

Симеон, друг участник в инцидента, също казва, че не е имало насилие: "Може да има всякакви свидетели, аз ви казвам, че не помня. Може да е паднал, всички може да се е случило. Аз лично не помня да съм бил някого".

На въпрос откъде е кръвта по ръкава му, отговаря, че била от жена му.

Второто оправдание за евентуално наличие на кръв и охлузвания беше, че практикува бойни спортове – но само в залата. В залата... там е мястото, където човек трябва да си изкарва агресията, не тук"

Свидетели обаче твърдят, че саморазправа е имало, при това – много сериозна.

"Показахме се на прозорците и видяхме как двама души скочиха на бой на трети. Човекът, когото го биха, не се защитаваше по никакъв начин. Ритаха го в главата, смазаха го от бой...", казва очевидец.

Снимка: btv.bg

"Той явно се опитваше да им каже нещо, да се извини, но те директно започнаха да го бият. Той не се отбраняваше, а те го ритаха на земята, зверско, целият - подут и в кръв, а момичето, което беше с него, се заключи в колата. Те ритаха и колата", казва още свидетелят.

На мястото пристигнали и "два джипа с мутри", които търсели нападнатия шофьор, но не успели да го намерят, защото хората от близката сграда го скрили, и си тръгнали.