Не смятам да правя никакви коалиции. Това каза в предаването „Лице в лице” председателят на „Глас народен” Светльо Витков.

„Особено ако си говорим за така наречения десен качамак или ляв качамак – изключено, там не може да ме видите заедно със Зелени. Знаете какво направиха Зелените миналото лято, по-мръснишки номер аз не съм чувал. На президентските избори – малко преди изборите, които бяха големите избори – бяхме в коалиция и в последния ден, когато трябваше да подаваме документи председателят на Зелените се скри и ние не можахме да се регистрираме и пропадна нашата кандидатура. За мен това са обръч от НПО-та, които изпълняват определени поръчки и използват благоприятни теми, за които хората се застъпват. Има и свестни хора, но те са по протестите, те не отиват да се договарят после кога да спре протестът”, допълни Витков.

Видяхме СДС-то дори един бой не може да се спретне както трябва, коментира Витков скандала на заседанието на Националния съвет на партията.

Единственото, което може да стане сега в СДС – химна могат да го сменят от "45 години стигат" на "Боят настана". Тъжно ми е, не ми е приятно това да го виждам, но това е реалността. Чак пък да се бият, какво толкова има там, за да се бият, заяви още председателят на "Глас народен".

Вижте още във видеото:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!