На 23 септември, четвъртък, във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. в района на градинката пред Национален дворец на културата, съобщават от „Софийска вода“.

Възможно временно повишаване мътността на водата в района между бул. „Витоша“, пл. „Независимост“, пл. „Атанас Буров“, ул. „Княз Александър I“, ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“, ул. „Дякон Игнатий“, ул. „Граф Игнатиев“, ул. „Цар Иван Шишман“ и бул. „Патриарх Евтимий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Христо Белчев“ на кръстовището с бул. „Патриарх Евтимий“.

Същият ден заради монтаж на пожарен хидрант на ул. „Крушовски връх“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 675 от ул. „Крушовски връх“ до ул. „Брезов рид“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 675 на кръстовището с ул.  „Брезов рид“.

В четвъртък ще бъде прекъснато и водоснабдяването от 9:30 до 21:30 ч. в част от ж.к. „Красна поляна“ 3 във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. „Златна Добруджа“ от ул. „Добротич“ до ул. „Атанас Кирчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Златна Добруджа“ на кръстовището с ул. „Атанас Кирчев“.