Сега към друго риалити предаване - "Смени жената". При мен са първите две дами, които разменят домовете и съпрузите си - Вергиния и Снежина. Да видим какво се случи при размяната.

Новият сезон на риалити формата „Смени жената” започва със сблъсък между модерно градско семейство и традиционно патриархално семейство – на тази база са и противоречията при размяната на съпругите – Вергиния и Снежина.

След тази размяна научих два важни урока – да не правя бързо изводи за другите и да приемам критика, споделя Вергиния. По думите ѝ съпругът на Снежина е забравил романтиката, но е бил добър ученик за тези 20 дни, в които са прекарали заедно. Радвам се, че тези двама млади хора се преоткриха, сподели още Вергиния.

Снежина потвърждава, че съпругът ѝ Николай е станал по-внимателен и романтичен след размяната. „Преди децата беше романтичен, но след второто дете, явно не остава време. След предаването започна да готви и да чисти, аз не искам да издавам заповеди, на каквито той е свикнал като военен, искам той сам да се сещам сам”, коментира Снежина.

Вижте какво още казаха двете жени и техните съпрузи за уроците от участието в „Смени жената”: