И днес ни очаква предимно слънчево време следобед.

Над централните и източните райони ще има временни увеличения на облачността и на отделни места там ще превали и прегърми. Ще продължи да духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 24° и 29°.


По морето ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Само на отделни места там ще превали. Ще духа до умерен северозападен вятър.

Днес на много малко места степента на пожароопасност ще бъде екстремална.

Утре рискът ще бъде по-голям.


Над планините до края на деня времето също ще се задържи предимно слънчево. Ще има временни увеличения на облачността, но ще бъде почти без валежи. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури на 1200 метра ще бъдат около 18°, на 2000 метра – около 10°.

Утре ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността. На отделни места в източната половина от страната и в планинските райони ще превали.  Максималните температури ще са между 24° и 29°.

И до събота времето ще се задържи със щедро слънце. Повече ще бъдат облаците над източната половина от страната и планините. На места в тези райони са възможни и краткотрайни превалявания. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 23° и 28°.