Патриша Тийвс, която твърди, че е нападната с пистолет от актьора Христо Шопов, се яви на разпит в 7-о Районно полицейско управление. Тя обясни, че не може да коментира случилото се, но уточни, че вчера за първи път е говорила с Христо Шопов.

Тийвс напусна полицйското управление след около час. Актьорът е задържан в 7-о РПУ, а причината е, че е заплашил жена с оръжие след спор между съседи в София.

Патриша Тийвс е заснела с видео спречкването, на което се чува репликата „Ще те убия”, но не става ясно дали актьорът носи пистолет.

До заплахите се стига след междусъседски спор. Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал „Малинова долина” от няколко години. Твърди, че отношенията ѝ с тях отдавна са обтегнати заради стар спор за куче.

Според разказа на Патриша вчера тя паркира колата си пред гаража, а Мариана, съпругата на Шопов, паркира след нея така, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и вдига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта, вижда своята чистачка счупена и възниква скандал, казва Тийвс.

Днес в дома на актьора bTV не откри съпругата му за коментар.