Звездите от шоубизнеса длъжни да вървят по правилото да забавляват публиката и винаги да са в блестяща форма. Далеч от хората обаче остават зависимостите, самотата и човешките проблеми на известните. Едни от най-известните лица в България в откровен разговор с журналиста Миролюба Бенатова.

Слави Трифонов и Азис са сред няколкото души в България, които никога не могат да останат незабелязани. До себе си обаче допускат в много редки случаи.

Това при телевизионния водещ става, когато чупи крака си и когато има сериозни проблеми с очите. „Не се чувствам приятно в ситуация, в която се разкривам. Човек се разкрива, когато има страхове и си мисли, че като се разкрие, това ще го спаси. Смятам, че интимният свят трябва да е личен”, казва Слави.

Азис пък споделя, че с годините се е научил да пази личния си живот и докато преди е искал да бъде известен на всяка цена, вече няма никакво желание да показва пред обществеността близките си.

Зависимостите са неизменна част от тъмната страна на славата. Слуховете поставиха златна ноздра в тялото на Слави Трифонов, а десетки „се похвалиха”, че са смъркали кокаин с Азис. Когато си известен обаче, трябва да доказваш противното.

„Славата отключва ужасни неща у хората”, казва телевизионният водещ, говорейки за предателството. Споделя, че вече се е отказал да разпознава хората, тъй като няма сигнали, които могат да подскажат за бъдещо разочарование.

В света на шоубизнеса обаче място за лични емоции и изживявания няма.

„Аз отдавна изгубих себе си. Не искам да се срещам с Васко. Васко за мен е мъртъв”, признава Азис.

„Големият проблем не е в това, че аз извършвам тази работа всеки ден. Големият проблем е в емоционалния статус. Когато имаш емоционален проблем - гадже, зъб, не ти е гот, тъжен си - нормално... но вечер трябва да си много в час и да си весел, защото не можеш да кажеш на екипа: „Пичове, извинявайте, но днес ми е кофти и няма да мога”. Не върви. Няма копче „весел-тъжен”, признава Слави Трифонов.