Син на тотомилионер от Разград с безразсъдно шофиране по улиците на града. Младият мъж е заснет на видеоклип, публикуван в социалните мрежи, как управлява новия автомобил, купен с печалбата от тотализатора.

Със 135 километра в час по улиците на Разград – така синът на най-новия тотомилионер в града управлява новата придобивка. Макар и милионер, Емил Йорданов и семейството му продължават да управляват магазин за домашни потреби в Разград.

"Категорично не одобрявам, който и да е, и синът ми да е, тази постъпка не я одобрявам... естествено аз не ща да стане нещо по-тежко и да стане късно, взехме мерки, предупредихме го, също и в полицията бяхме, взето са мерки“, каза Емил Йорданов.  

Бащата е спечелил наскоро над 6,5 милиона лева.

Често жителите на Разград се оплакват, че на мястото, където е заснет клипът, се управлява с риск за здравето на пресичащите пешеходци.

Полицията и прокуратурата образуваха проверка за хулиганство и шофиране, представляващо предпоставка за опасност.

„За съжаление, по този клип не може да му бъде съставен нито акт, нито електронен фиш за превишена скорост, тъй като законът не позволява това да бъде направено. Единствено с техническо средство, което е упоменато в заповед или закон, може да бъде констатирано това нарушение“, заяви Божидар Божков - началник Охранителна полиция в ОДМВР-Разград.

Шофьорът е санкциониран многократно за неправилно паркиране и говорене по телефона, докато е зад волана.